Články
Top

Trofeje a poháry pro váš golfový turnaj

Golf není jen výsadou bohatých podnikatelů. V Česku vzniklo velké množství golfových resortů a hřišť, které nedostatkem hráčů netrpí. Pořádáte turnaj pro golfisty? Motivujte je nádhernými trofejemi.

Golfové turnaje každý týden po celé České republice

Až do listopadu vás čeká mnoho turnajů v golfu v různých koutech republiky. Budete se jich účastnit?

Pokud jste ale pořadatel golfového turnaje, přidejte ho do seznamu také. Vyberte i krásné poháry pro vítěze závodu. Je to nejen motivace pro účastníky, ale také zviditelnění vašeho turnaje.

Trofeje a poháry pro golf

Chcete luxusně vypadající trofej pro vítěze golfového turnaje? Zkombinujte sklo s akrylátem. Součástí trofeje je i skleněná plocha. Nápis je bílou barvou.

V dárkovém balení vám dodáme krásnou skleněnou trofej s motivy golfového hřiště a míčku. Skleněná plocha je zkosená a bude se vyjímat na poličce s dalšími trofejemi.

Překrásná a originální trofej pro golfistu. To je trofej, která nabízí prostor pro popisek v horní polovině trofeje. Ve spodní části je motiv ruky golfového hráče, který si chystá míček na odpal. Výjimečná trofej bude skvělou odměnou pro vítěze turnaje.

Preferujete raději pohár? I takový nabízíme v naší nabídce. Pohár je ve zlatém provedení a na vrchní části je golfová hůl s míčkem z akrylátu.

Hledáte další inspiraci pro golfové šampiony? Více trofejí najdete na našich stránkách.

Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu objednavky@pohary-bauer.cz.