Články
Top

Olympijské hry


Deseti tisíce nadšenců z celého světa se chystá osadit tribuny na letošních Olympijských hrách v Soči. A nejen oni, také několik tisíc novinářů, reportérů moderátorů a především, několik milionů lidí si tuto událost nenechá uniknout. Každá jednotlivá zem věří, že jejich sportovci si domů odvezou poháry, medaile a další různá ocenění. Jak to letos bude s našimi sportovci? Kdo všechno si do Soči jede pro poháry a medaile? Nejvíce sledovanou sportovkyní bude bezesporu Martina Sáblíková, která naši zem nebude prezentovat poprvé a doufáme, že i jako roky předchozí, domů nějaké to ocenění opět přiveze. V běhu na lyžích nás bude prezentovat například Lukáš Bauer, Karolína Grohová, Martin Jakš a další.

Olympijské disciplíny

Soutěžit se bude v několika disciplínách. Bude to alpské lyžování, akrobatické lyžování, běh na lyžích, biatlon, boby, krasobruslení, rychlobruslení, saně, skoky na lyžích, snowboard a další. Celý náš národ netrpělivě čeká na hokej. Jak jsme se přesvědčili z dob minulých, náš hokejoví tým bývá podceňován a v pravé chvíli vyrazí do boje a má velkou šanci vyhrát pohár.

Olympijské hry v Soči navštíví celkem osmdesát osm závodníků. Nám nezbývá nic jiného než naplno fandit a doufat, že nějaké to zlato, stříbro, či bronz se dostane i k nám do České Republiky.

Kandidátů na medaile je více. Jsou to zmínění, Martina Sáblíková, Lukáš Bauer, hokejoví tým, ale také Gabriela Soukalová a Ondřej Moravec, Jan Matura, Karolína Erbanová, Michal Březina, Šárka Strachová a Šárka Pančochová. Tak držme všem palce, ať se Olympijské hry vydaří.


Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu objednavky@pohary-bauer.cz.