Články
Top

Jaké existují prestižní ocenění

Pořadatelé nejrůznějších soutěží a kulturních akcí si s pečlivostí vybírají trofeje, které si nechávají zhotovit u výrobců upomínkových předmětů. Než vznikne taková trofej v nějaké dílně, tak designéři mnohdy prosedí nad návrhem dlouhé hodiny. Snaží se vymyslet nové originální ocenění, při této kreativní činnosti se nechávají inspirovat rozmanitými styly. Přitom nezapomínají do návrhu vnést ani na módní prvky.

Skleněné trofeje Skleněná trofej BC0004
Poté se do práce vrhnou pracovníci, kteří dle předlohy vyrobí unikátní kousek. Ten čiší neokoukaným a osobitým zpracováním, překrásným zdobením a prvotřídní kvalitou. Takové prestižní ocenění disponuje propracovanou rytinou, může být pozlaceno či postříbřeno. Na trofeji se objevit mohou emblémy a štítky. Po předání pořadateli putuje trofej na bezpečné místo. Někdy to může být kancelář, jindy zase trezor. Tady prestižní cena zůstane do okamžiku vyhlášení vítězů. Nakonec se předá tomu nejlepšími účastníku, který stanul na stupni vítězů.
 Poháry "STANDARD" Pohár STANDARD S3

Pohár je nejobvyklejším prestižním oceněním, které se zhotovuje ve standardních i atypických velikostech, též v zajímavých tvarech. Toto ocenění je vybaveno mramorovým, dřevěným či plastovým podstavcem. Na trhu existuje široká škála pohárů s poklicí i bez. Kromě klasických pohárů jsou oblíbené i sloupové poháry, křišťálové varianty, figurky na podstavci.

Skleněné trofeje Skleněná trofej CR0158

Bezesporu stálicí na poli trofejí jsou medaile z drahých kovů, které jsou ozdobeny ornamentální rytinou. Na každé medaili je uchycena stužka například v barvě trikolory. Dle přání zákazníka je možné vyrobit i medaile ve tvaru osmicípé hvězdy, obdélníku se speciálně zaoblenými hranami, kosočtverce či oválu. Atraktivní jsou i medaile s vyřezávanými motivy anebo prvky.

Poháry "STANDARD" Pohár STANDARD S12

Běžně vidět na akcích jsou i plakety s motivy, skleněné plakety anebo plakety s etuí. Kupříkladu na plaketách s motivy jsou umístěny figurky v různých pozicích a činnostech.

Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu objednavky@pohary-bauer.cz.