Články
Top

Sportovní trofeje

V dohledné době plánujete pořádat soutěžní klání anebo dokonce prestižní akci, na které by neměly chybět náležité trofeje jako vítězný pohár s poklicí, medaile v uměleckém provedení, zajímavě řešené sportovní figurky, papírové či kovové diplomy. Určitě na každé takové společenské události nejeden soutěžící očekává, že bude odměněn tím nejkrásnějším oceněním v podobě sportovní trofeje, což je pro něj správná motivace k dosažení co nejlepších výsledků. Jakmile se ocitne na stupínku vítězů, pak se jeho radost z vítězství rázem znásobí. Ty nejmenší nepohrdnou sladkostí, diplomy, figurkami na podstavci nebo medailemi.



Dospělý jedinci jsou oceněni vynalézavějšími upomínkovými předměty, které jsou zpracované do nejmenších detailů. Kde si je můžete zavčas nakoupit? V současné době můžete navštívit prodejnu Poháry BAUER s.r.o v Praze, Ostravě, Ústí nad Labem, Liberci a Rožnov pod Radhoštěm. Jeden kamenný obchod je situovaný i v hlavním městě Slovenska a to v ulici Šancová. Ty z vás, kteří preferujete online nákupy, tak si na stránkách www.pohary-bauer.cz v klidu a pohodlí domova anebo kanceláře vyberete nejatraktivnější sportovní trofeje, které jsou k dispozici v různých cenových relacích.



Vedle klasických sportovních trofejí tu objevíte senzační skleněné trofeje s unikátním potiskem ve verzi CRF, CRP2, CRP3, CRP4 a CRP5, vzácností není ani alternativa PSE1 se štítkem. K dispozici jsou tu i různě tvarované golfové trofeje, které se vyznačují nejenom prvotřídní kvalitou zpracování, ale i jistou osobitou elegancí. K vidění tu jsou i poháry EKONOMY, STANDARD a LUXUS. Tento obchod pro vás má nachystány nejlevnější poháry zvané SUPER EKONOMY, do kterých se mohou vsadit vybrané emblémy a štítky. V dalších sekcích sežnete talíře se zlacenými detaily, věnce, kokardy.  To je pouze malá ochutnávka toho, co tu můžete spatřit.
Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu objednavky@pohary-bauer.cz.