Články
Top

5 nadcházejících sportovních událostí roku 2020, které budou stát za to

Již jsme přišli o květnové MS v ledním hokeji, fotbalové EURO a z US Open se momentálně odhlašuje jedna hvězda za druhou. Rok 2020 ještě nekončí a stále jsou sportovní akce, které prozatím nejsou zrušen a na které se může každý sportovní nadšenec těšit.

 

1. Liga mistrů a Evropská liga

Nejčernější scénáře všech fanoušků kvalitního fotbalu se nenaplnily a nová fotbalová sezóna 2020 / 2021 odstartuje včetně základní části Ligy mistrů a Evropské ligy UEFA, a to i s českou účastí. Na podzim se můžeme těšit na bitvy v základních skupinách. Po dohrání všech předkol a kvalifikací budeme svědky losování základních skupin.

 

2. Diamantová liga v Bruselu a Curychu

V září se můžeme těšit na atletiku v podobě Diamantové ligy, jejíž poslední dvě kola se odehrají 4. 9 a 11.9. Těšit se můžeme na představení světových hvězd a nebude chybět ani česká stopa.

 

3. Velká pardubická

Na své si letos přijdou i fanoušci dostihu. Kvalifikační závody jsou v plném proudu a prozatím nejsou žádné zprávy o tom, že by měla být naše Velká pardubická zrušená. Opět se kromě šampionů z českých stájí pravděpodobně představí koně z celé Evropy.

 

4. Davis Cup

Na rozdíl od dlouho očekávaného US Open, ze kterého se momentálně odhlašuje jedna hvězda za druhou, se můžeme alespoň v listopadu těšit na plejádu tenisových hvězd alespoň v Madridu. Přípravy na finále jsou v plném proudu a pořadatelé dělají vše proto, aby se finále poháru nemuselo rušit. Pravděpodobně bude třeba přijmout mnoho opatření proti šíření koronaviru, nicméně prozatím vše vypadá v pořádku. Nejspíš půjde o poslední Davis Cup, na kterém se představí i tenisový velikán ze Švýcarska, Roger Federer.

 

5. MS v hokeji do 20 let

Naše mladé hokejové naděje budou potřebovat podporu fanoušků od 26.12 do 5.1. V této době budou hrát v kanadském Edmontonu o titul mistrů světa v ledním hokeji do 20 let. Snad se do Vánoc situace uklidí a tento šampionát, na kterém se mohou lvíčata předvést nebude zrušen. Hokejisté pilně trénují a podle bookmakerů je relativně velká šance na postup ze základní skupiny.

Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu objednavky@pohary-bauer.cz.