Články
Top

Tipy na nejlepší deskové hry

Pomalu a jistě se blíží vánoční svátky, se kterými narůstá i nervozita lidí. Jistě to sami znáte, že na poslední chvíli řešíte, co dáte svým nejbližším pod vánoční stromeček. Rozhodnout se o vhodném dárku není vůbec snadné. Obvykle obdarováváme své blízké kosmetickými balíčky, oblečením, parfémy, šperky, spodním prádlem, koženými produkty a dalšími nezbytnostmi k životu. Co takhle letos sáhnout po deskových hrách. Tyto netradiční dárky jistě ocení jak děti, tak i dospělí. Vždyť ve správnou chvíli jsou všechny deskové hry schopny zabavit celou rodinu.
Na pultech obchodů seženete rozmanité deskové hry v zajímavých cenových relacích. Zakoupit si můžete klasické herní modely, jako jsou šachy, poker, kostky Dino, Člověče, nezlob se!. Ty vás vyjdou zhruba na 400 korun.
Nabídka skýtá i modernější alternativy pro náročné. K těm nejprodávanější se řadí Civilizace, Hra o trůny, Android, Arkham Horror, Battles of Westeros, Graenaland, Kronika panství, Mořeplavci. Některé z nich stojí 900 korun, za jiné si musíte připlatit někdy až 1300 korun.
Kromě těchto titulů můžete vybrat dospělým například i hru Tzolk´in: Mayský kalendář, Callisto, Flaška, Laškování, Nevinné hrátky pro dva, Na ex - člověče, ruleta či šipky. Cena těchto deskových her se pohybuje od 100 Kč do 950 Kč.
Pro začínající hráče jsou na trhu k mání deskové hry pod názvem 6 bere!, Activity JUNIOR, Afrika, Bang!, Bengál, Bezva finta, Blafuj, Metro, Carcassonne, Černá ovce, Cink Original, CRASH BY CRASH, Čtyřlístek a stroj času. Oblíbené jsou i hry Da Vinci Code, Dračí srdce, Království her, Fazole – Bohnaparte, High bohn, La Isla Bohnita, Ladybohn. Běžně stojí 200 až 1400 korun.
Barvínek, Barevný kód, Bobří banda, Cestujeme do pohádek, Duhový závod, Jungle Speed, Jurasik jsou ideální dětské hry. Ty si v obchodech pořídíte do 500 korun.
Skvělé jsou hry Timeline: Vynálezy, Activity GOLD EDITION, Dixit, Jenga věž velká přírodní.
Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu objednavky@pohary-bauer.cz.