Články
Top

Tipy na akční sporty

Už vás nebaví klasické sporty? Toužíte po něčem novém plném adrenalinu a nevšedního dobrodružství? Máme pro vás pár tipů na akční sporty, se kterými zažijete naprosto senzační relax.

V zimních měsících si můžete užít snowkiting. Jde o velmi rychle se rozvíjející outdoorovou aktivitu s nádechem jisté míry adrenalinu. I v našich podmínkách se tomuto sportu velmi daří. Snowkiting centrum se nachází přímo v okolí Brna, Ostravy a Prahy. K těmto místům je velmi dobrá dopravní dostupnost. Jsou tu příznivé povětrnostní podmínky nejenom na snowkiting, ale i na jiné adrenalinové sporty (jako je buggykiting, kiteboarding a landkiting). Jedná se o velice populární činnosti, které se provozují po celý rok. Ale určitě si nenechte ujít super rychlou jízdu s větrem v zádech, se kterou budete mít pocit, že jste se ocitli v jiném světě. Prohánět se můžete na širokých rovných pláních, tak i na členitějším terénu. Nudit se zde rozhodně nebudete.

V zimě vás budou lákat také sněhové tobogány nebo upravené sáňkařské dráhy. Upřednostnit můžete carving na snowboardu, skialpinismu, freeride, lezení v ledu nebo jízdu se psím spřežením. Projet se můžete na sněžném skútru.

V letních měsících na vás čekají následující aktivity: rope jumping, kienova houpačka, powerbocking, slackline, potápění, sjíždění řeky, lezení, klusking, slaňování, parašutismus, kajakářství, horolezectví, paintball. Vyzkoušet můžete windsurfing, jachting, jízdu na rychlých koloběžkách, bobovou dráhu, lanovou dráhu, uměle vytvořenou horolezeckou stěnu, bouldering, freediving, cliff diving, flyboarding, tandemové seskoky, zorbing či let na vznášedle. Připraveny jsou i akční střelby, opravdové podzemní dobrodružné výpravy i výcviky speciálních jednotek. K těm nejatraktivnějším adrenalinovým sportům patří také hoverboard nebo kurz přežití v přírodě.
Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu objednavky@pohary-bauer.cz.