Články
Top

Soutěže o poháry


Každé léto, kam se člověk ohlédne, je to samá zábava. Pořádají se grilovací večírky, chodí se k vodě, na diskotéky a podobně. Pořadatelé událostí a různých akcí neustále vymýšlí nové zábavné programy se spoustou cen. Koupaliště jsou plné soutěží, které mají za úkol pobavit nejen děti, ale také jejich doprovod. Soutěžit se dá v bazénu, připravené jsou i ping pongové stoly, karetní hry, hry v pojídání zmrzliny, tříště, párků v rohlíku a mnoho dalšího. Co by, to bylo, ale za soutěže, kdyby za něj nebyla odměna. Nějaký upomínkoví předmět, který bude vystihovat Vaši snahu a v pozdějším věku, Vám připomene krásně strávené chvíle. Takovým předmětem jsou poháry.

I další letní aktivity, například nohejbalové turnaje, turnaje v tenise, fotbalové zápasy, volejbalové soutěže, události, jako je kotlíkový guláš, táborové ohně a na mnoha dalších událostech, pohary zkrátka nesmějí chybět.

A právě léto je tím nejlepším obdobím, jak získat poháry, ať už sportujete na vrcholové úrovni, nebo jste amatér. Poháry si doma vystavíte, každý kdo je uvidí, bude tiše závidět Vaše úspěchy. Naopak Vy, když pohlédnete na poličku, kde máte poháry vystavené, vybaví se Vám hned několik vzpomínek a budete mít chuť vyprávět příběhy, které v sobě ukrývá každý pohár.


Rychlý kontakt

Prostřednictvím následujícího formuláře nám můžete zaslat jakýkoliv dotaz či připomínku.
Odeslaný text bude doručen na adresu objednavky@pohary-bauer.cz.